NOTA LEGAL

1.- Informació legal i acceptació:

L'ús d'aquest portal d'internet que C. Sedano & Associats, S.L. posa a la seva disposició està subjecte a les condicions que a continuació s'exposaran. L'accés i utilització per l'usuari implica l'acceptació de totes elles, raó per la qual l'usuari ha de llegir-les atentament.

Si bé el seu accés és gratuït (estalvi quant al cost de la connexió), determinats serveis estan restringits exclusivament als nostres clients, pel que només s'autoritza a aquests.

2.- Propietat Intel·lectual i Industrial:

© 2005 C. Sedano & Associats, S.L. Tots els drets reservats.

Tots els continguts d'aquest portal (textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, links, fitxers, marques, noms comercials, signes distintius, disseny gràfic, etc.) són propietat intel·lectual de C. Sedano & Associats, S.L. o de tercers, sense que pugui entendre's cedits a l'usuari cap dels drets d'explotació sobre els mateixos, més enllà de l'estricte i correcte ús.

En particular, queden prohibides la reproducció, excepte per a ús privat, la transformació, distribució, comunicació pública, posada a la disposició del públic i en general qualsevol altra forma d'explotació, per qualsevol procediment, de tot o part dels continguts d'aquest lloc web, així com del seu disseny i la selecció i forma de presentació dels materials inclosos en la mateixa.

Aquests actes d'explotació només podran ser realitzats si intervé l'autorització expressa de C. Sedano & Associats, S.L. i sempre que es faci referència explícita a la titularitat de C. Sedano & Associats, S.L. dels indicats drets de propietat intel·lectual. L'usuari del lloc web haurà d'abstenir-se en tot cas de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de seguretat que pugui estar instal·lat en el mateix.

 

3.- Condicions d'ús del portal:

L'usuari s'obliga a fer un ús correcte del Portal de conformitat amb la Llei i el present Avís Legal. En cas contrari, respondrà enfront de C. Sedano & Associats, S.L. de qualssevol danys i perjudicis que poguessin causar-se com a conseqüència de l'incompliment d'aquesta obligació.

Queda expressament prohibit l'ús del Portal amb fins lesives de béns o interessos de C. Sedano & Associats, S.L., o de tercers o que, de qualsevol forma sobrecarreguin, danyin o inutilitzin les xarxes, servidors i altres equips informàtics, o productes i aplicacions informàtiques.

Els continguts i materials del Portal han estat preparats amb fins únicament informatives, havent de tenir-se en compte que no necessàriament reflecteixen el més recent estat legislatiu o jurisprudencial, raó per la qual C. Sedano & Associats, S.L. pot modificar-los, suprimir-los o actualitzar-los al seu arbitri.

Així mateix, la informació que pogués facilitar-se a través d'aquest portal no serà considerada com substitutiva d'assessorament legal o d'altra naturalesa, pel que el seu ús o aplicació és insuficient per a adoptar decisions personals o empresarials per part de l'usuari, qui haurà de contrastar-la necessàriament amb els nostres professionals. Conseqüentment, C. Sedano & Associats, S.L. no es responsabilitza de les decisions preses com únic fonament a partir de la informació obtinguda en el Portal.

Aquest portal conté enllaços que poden remetre a l'usuari a altres llocs web no gestionats per C. Sedano & Associats, S.L., pel que no s'assumeix responsabilitat alguna quant al seu contingut o estat, no assumint en cap cas com pròpia la informació que pogués ser obtinguda en els mateixos, ni garantint la veracitat de la mateixa. C. Sedano & Associats, S.L. no garanteix l'absència de virus o altres elements que poguessin lesionar o alterar el sistema informàtic del receptor, pel que no es respondrà dels danys que poguessin ser ocasionats de tal manera.

Es declina qualsevol responsabilitat sobre el bon funcionament de les xarxes de telecomunicacions d'accés a aquest portal i als seus enllaços. C. Sedano & Associats, S.L. es reserva el dret d'utilitzar cookies durant la prestació del servei del Portal.

 

4.- Protecció de Dades Personals:

Aquest Portal inclou un servei de recollida de currículums a través de formulari, que exigeix la recollida de dades personals. Tals dades són incorporats automàticament a un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal del que és responsable C. Sedano & Associats, S.L. El seu tractament tindrà la consideració de confidencialitat, adoptant-se les mesures necessàries per a evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzats, d'acord amb l'establert per la normativa aplicable. El titular del Portal podrà cancel·lar, esborrar i/o bloquejar les dades quan resultin inexactes, incomplets, o hagin deixat de ser considerats necessaris per a la seva finalitat.

L'usuari de tals formularis assumeix, accepta i consenteix, de forma inequívoca, quan prem el botó d'enviar “” en el corresponent formulari, que cedeix dits dades personals i que els mateixos podran ser utilitzats comercialment i enviats per correu electrònic o per qualsevol altre mig, per al compliment de fins directa o indirectament relacionats amb l'objecte de la cessió de dades. En qualsevol moment l'usuari podrà revocar, de forma expressa, el consentiment prestat i exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, per a això haurà de dirigir-se per mitjà d'una sol·licitud escrita i signada a la següent adreça: C. SEDANO & ASSOCIATS, S.L., Departament de Recursos Humans, C/. Nuredduna, n.º 10-2.º-I, 07006 Palma de Mallorca (Illes Balears), expressant el contingut concret del dret exercitat.

 

5. INFORMACIÓ LSSI

A l'efecte del previst per l'Art. 10 de la Llei 34/ 2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, s'informa que la titular d'aquesta pàgina web és l'entitat C.SEDANO & ASSOCIATS, S.L., amb C.I.F. B07915119 i el seu domicili social es troba en E-07006 Palma de Mallorca (Illes Balears), C/ Nuredduna, 10-2º-E, inscrita en el registre mercantil de Mallorca, al tom 1.609 General de Societats, foli 154, fulla PM-30624, Inscripció 1ª.

A més del domicili social, es posa a la disposició dels usuaris els següents canals per dirigir les seves peticions, qüestions o reclamacions: Dades de contacte generals de la web; E-mail: asesoria@csedano.com; Telèfons Atenció al client: 902 100 971 o 971 774 748; o Tfax: 971 467 440.